Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja važe za sve sadržaje i usluge niškog portala. korišćenjem bilo kog dela veb stranice smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju upotrebu sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstveni rizik. AM PRESS portal ima autorska prava na sav sadržaj (tekstualni, vizuelni i audio materijal, baze podataka, programski kod).

Sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu, bez saglasnosti niškog portala, da koriste tekstualni materijal i fotografije, poštujući sva sledeća pravila:

Veb stranice: Iz teksta je dozvoljeno da preuzmete najviše prvih 150 znakova,kompletan naslov, jedna fotografija koja ne sme biti prikazana u dimenzijama većim od 120k120 piksela, obavezno vidljivo citiranje izvora (AM PRESS ) i kompletne veze (URL) do preuzetog teksta, neposredno pre ili neposredno nakon preuzetog teksta, objavljena veza do teksta ne sme da sadrži „nofollov“!

Televizija / radio: Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta uz obavezno navođenje niškog portala kao izvora informacija najmanje jednom u jednoj od prve tri rečenice, kompletnog teksta uz obavezno navođenje niškog portala kao izvora informacija najmanje jednom u jednoj od prve tri rečenice.

Štampana izdanja: Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta uz obavezno navođenje niškog portala kao izvora informacija najmanje jednom u jednoj od prve tri rečenice.

BELEŠKA: Upotreba materijala koja krši bilo koje od gore navedenih pravila smatraće se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskoj odgovornosti.

AM PRESS zadržava pravo promene, otkazivanja (privremenog i trajnog) bilo kog sadržaja ili usluge na portalu, bez obaveze prethodne najave.

Veze do drugih veb lokacija: Veze do drugih veb lokacija, koje nisu vlasništvo niškog portala, ne smatraju se delom veb stranice i niški portal nije odgovoran za njih.

Zaštita privatnosti: Portal poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca sajta, neće otkriti podatke koji su ostali prilikom slanja komentara trećoj strani.


Korisnicima portala strogo je zabranjeno da:

Objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i / ili međunarodne zakone, uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaj koji je na bilo koji drugi način štetan.

Objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili za koje pretpostavlja da su netačne, a čija upotreba može naštetiti drugim korisnicima,  lažno zastupanje, odnosno zastupanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica.

Objavljivanje, slanje i razmena sadržaja zaštićenih autorskim pravima, objavljivanje, slanje i razmena neželjenog sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili zahteva ili putem prevare

Svesno objavljivanje, slanje i deljenje sadržaja koji sadrži viruse ili slične programe dizajnirane da unište ili ograniče rad bilo kog računarskog softvera i / ili hardvera i telekomunikacione opreme

svesno objavljivanje, slanje i deljenje sadržaja koji sadrži viruse ili slične programe dizajnirane da unište ili ograniče rad bilo kog računarskog softvera i / ili hardvera i telekomunikacione opreme.

AM PRESS nije odgovoran za komentare posetilaca koji su odraz njihovog mišljenja.

AM PRESS nije odgovoran za komentare posetilaca koji s odraz njihovog mišljenja, uskladu sa Uslovima korišćenja društvene mreže Facebook (od 15. novembra 2013. godine), korisnici su odgovorni za sadržaj komentara koje ostavljaju na Facebook-u.

Administratori zvanične Facebook stranice AMPRESS portala uklanjaju komentare za koje smatraju da su u suprotnosti sa Uslovima korišćenja. Građani mogu da prijave sporne komentare putem e-maila redakija@akordmedia.info

Izmene uslova korišćenja:  AM PRESS zadržava pravo da u bilo kom trenutku promeni ove uslove korišćenja i  neće biti odgovoran za moguće posledice proistekle iz takvih promena.

Nis, Serbia
četvrtak, 28 januara, 2021
Cloudy
1 ° c
86%
10.56mh
-%
10 c 0 c
Čet
9 c 3 c
Pet
10 c 3 c
Sub
8 c 3 c
Ned