Серијал о аутизму Серијал о аутизму Серијал о аутизму

Услови коришћењa

Услови коришћења важе за све садржаје и услуге АМ ПРЕС коришћењем било ког дела веб странице сматра се да су корисници упознати са овим условима, као и да прихватају употребу садржаја овог портала искључиво за личну употребу и на сопствени ризик. АМ ПРЕС портал има ауторска права на сав садржај (текстуални, визуелни и аудио материјал, базе података, програмски код).

Сва заинтересована правна и физичка лица могу, без сагласности АМ ПРЕС портала, да користе текстуални материјал и фотографије, поштујући сва следећа правила:

Веб странице: Из текста је дозвољено да преузмете највише првих 150 знакова, комплетан наслов, једна фотографија која не сме бити приказана у димензијама већим од 120к 120 пиксела, обавезно видљиво цитирање извора (АМ ПРЕС ) и комплетне везе (УРЛ) до преузетог текста, непосредно пре или непосредно након преузетог текста, објављена веза до текста не сме да садржи „нофолов“!

Телевизија / радио: Дозвољено је преузимање комплетног текста уз обавезно навођење АМ ПРЕС као извора информација најмање једном у једној од прве три реченице, комплетног текста уз обавезно навођење АМ ПРЕС портала као извора информација најмање једном у једној од прве три реченице.

Штампана издања: Дозвољено је преузимање комплетног текста уз обавезно навођење АМ ПРЕС портала као извора информација најмање једном у једној од прве три реченице.

БЕЛЕШКА: Употреба материјала која крши било које од горе наведених правила сматраће се кршењем ауторских права и подлеже законској одговорности.

АМ ПРЕС портал задржава право промене, отказивања (привременог и трајног) било ког садржаја или услуге на порталу, без обавезе претходне најаве.

Везе до других веб локација: Везе до других веб локација, које нису власништво АМ ПРЕС портала, не сматрају се делом веб странице и АМ ПРЕС портал није одговоран за њих.

Заштита приватности: Портал поштује приватност својих корисника и посетилаца сајта, неће открити податке који су остали приликом слања коментара трећој страни.


Корисницима портала строго је забрањено да:

Oбјављивање, слање и размена садржаја који крше постојеће српске и / или међународне законе, увредљив, вулгаран, претећи, расистички или шовинистички, као и садржај који је на било који други начин штетан.

Oбјављивање, слање и размена информација за које посетилац зна или за које претпоставља да су нетачне, а чија употреба може наштетити другим корисницима,  лажно заступање, односно заступање у име другог правног или физичког лица.

Oбјављивање, слање и размена садржаја заштићених ауторским правима, објављивање, слање и размена нежељеног садржаја корисницима без њиховог пристанка или захтева или путем преваре.

Свесно објављивање, слање и дељење садржаја који садржи вирусе или сличне програме дизајниране да униште или ограниче рад било ког рачунарског софтвера и / или хардвера и телекомуникационе опреме.

АМ ПРЕС није одговоран за коментаре посетилаца који су одраз њиховог мишљења.

АМ ПРЕС није одговоран за коментаре посетилаца који с одраз њиховог мишљења, ускладу са Условима коришћења друштвене мреже Фацебоок (од 15. новембра 2013. године), корисници су одговорни за садржај коментара које остављају на Фацебоок-у.

Администратори званичне Фацебоок странице АМПРЕС портала уклањају коментаре за које сматрају да су у супротности са Условима коришћења. Грађани могу да пријаве спорне коментаре путем е-маила редакија@акордмедиа.инфо

Измене услова коришћења:  АМ ПРЕС задржава право да у било ком тренутку промени ове услове коришћења и  неће бити одговоран за могуће последице проистекле из таквих промена.

Ниш
понедељак, април 15, 2024
Cloudy
16 ° c
34%
4.35mh
-%
18 c 3 c
Суб
19 c 4 c
Нед
17 c 8 c
Пон
20 c 9 c
Уто
РадиоАМ РадиоАМ
LIVE OFFLINE