AM AM AM

Еминентне личности износе своје ставове о акутним проблемима у друштву, препрекама и решењима. У својим кратким изјавама кроз дневни видео фичер, порукама које шаљу у етар заправо дају допринос нашем друштву, а које се поред свакодневних проблема данас бори и са актуелним вирусом Ковид – 19.          Лепеза проблема која се поставља пред нашим суграђанима анимирала нас је да покренемо овакав вид информисања, али и да истовремено покушамо са неформалном едукацијом наших конзумената.

НИШ ЈЕ И МОЈ ГРАД

Информисање шире јавности о потребама инвалида и особа из спектра аутизма, као и припадника ромске националне мањине примарна је визија овог видео серијала. С друге стране представници институција, цивилног сектора, доносиоци важних одлука, али и сама циљна група говорили су о баријерама и визијама како исте отклонити. Серијал ре емитују партнерске ТВ станице са етарским простором на територији целе Србијие Серијал је подржан средствима Града Ниша – Управа за друштвене делатности.

ШТА??? ГДЕ??? КАКО???

ТВ формат који приказује и извештава о свакодневним  догађајима из друштвено – политичког домена, културних и спортких дешавања, али истовремено и прати манифестације од јавног добра.

ДАНАС ГОВОРИМО О БУДУЋНОСТИ

Један од битнијих фактора којим се руководи АМ Прес јесте тај да је веома важно отворити и говорити о неким новим питањима која нам се намећу у складу са временом у коме живимо. Развој друштва, нова радна места, просвета, здравство и заштита животне средине су теме којима се бави овај пресс формат дневне продукције.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.