Серијал о аутизму Серијал о аутизму Серијал о аутизму

Импресум

гл. и одг. уредник портала

Његош Поповић

Дугогодишњи  новинар – истраживач.  Почео је да ради као новинар РТВ Нишава 2004 у својом дугогодишњем раду иза себе има велики број ауторских емисија на радију и телевизији из различитих обвласти. Професионално се бави интернет комуникацијама и медијима.  Поред новинарства професионално се бави веб, графичким дизајном. Своју новинарску каријеру наставља у редакцији Јужна Србија инфо као новинар сарадник чији је и данас члан , а 28-ог  Јуна 2018 као један од оснивача  постаје заменик председника удружења Акорд Медиа а убрзо затим крајен 2018 године и уреднк портала АМ прес. Допсник је и портала Европако Романо Лил из Сомбора. Члан независног удружења новинара Србије

уредник редакције на ромском језику

Меда Бајрамовић

Активиста у ромској заједници био је један од водећих људи у првом ромском дечијем обданишу на Југу Србије. Похађао безброј семинара, обука, едукативних програма које су водили познати домаћи и инострани новинари попут Душана Машића ( Лонсонски ББЦ ), Данице Вучинић и др. Своју  професијоналну новонарску каријеру започео је као новинар- истраживач РТВ Ниша  иза себе има велики број ауторских емисија на радију и телевизији. Као што су "Откуд Роми у нашем комшилуку", "Ја зам да Ништа  не знам", " Живети заједно". Предаваo је на неколико разних пројеката из области медијске писменост, као и едукације младих рома и ромкиња.  Редакцији АМ Прес-а придружује се крајем 2019 године члан је Независног удружења новинара Србије.

новинар истраживач

Здравко Стојнић

Дипломирани инжињер организације рада , почео је да ради у Француској компанији ТОТАЛ у одсеку пијар службе 1999 године. свој рад настаља 2007 Лубрис ектра у Нишу – истраживање и политички маркетинг, новинарство. У својој новнарској каријери има велики број ауторских ТВ емисија као полтички аналитичар оснивач је и Центра за истраживање медијског простора (ЦИМП) гл. и одг. уредник портала Јужна Србија, ПР Епархије Нишке , Факултета Спорта у Нишу. Активни новинар  АМ Прес-а од 2018 године, говори Турски и Енглески језик.

новинар сарадник

Александар Милетић

Завршна година журналистике  филозофском  факултету у Нишу са највишом оценом. Новинарску  каријеру започео још на почетку студија на Супер Радију у Нишу. Аутор је више радиских емисија из (Културе, Спорта, Друштеног - Омладинског ) Активизма , учесник је на више новинарских предавања, пројеката. Редакцији АМ прес-а придружио се 2019 године. 

камерман монтажер

Александар Исмаиловић

Посао камермана-монатжера  започео је још  као млад и амбицијозан средњошколац , иза себе има  веома велики број снимњеног , измонтирсног материјала, докуметарних филмова, емисија , музичких спотова и разник других материјала . Добар познавалац Аудио и Видео хардвера и софтвера попут: Адобе Пакета Сони Вегас Пакета,  Фрутилупс , Кубеза  и др софтвера  намењени за ЕГЕ обраду.  АМ Пресу придружијо се 2018 . године. и један је од осниваћа Ожењен отац троје.

Техничка служба

Срђан Васић

РадиоАМ РадиоАМ
LIVE OFFLINE