Home / Akord Media Group / KO SMO MI? PROMO VIDEO

KO SMO MI? PROMO VIDEO

R

adio, sve  od svog nastanka, pa do današnjeg dana služi za prenos glasa i muzike. Medjutim danas, ipak, možemo da biramo koju vrstu muzike želimo da slušamo, koje autore, koje emisije, u koje vreme i kojim redom. .

Internet radio nam je doneo slobododu da sami uredjujemo svoj radijski program, ali i dalje, radio služi da nam prenosi infomracije i da nas zabavlja, i tu se ništa nije promenilo.Internet prostor  prosto vrvi od raznih radio stanica.

Cilj nam je, da pokažemo da radio nije samo zabavna igračka i kutija iz koje se cuje neka muzika bez ikakvog reda I smisla.  Takvih, “radio stanica “,možete pronaći mnogo.Mi zelimo, da Vam dokazemo da smo ,jedinstveni,originalni,drugaciji i neponovljivi

Radio je dobar pijatelj! On je pun života,kao crvena boja,kao srce prijatelja,kao Vaš proizvod radio je Maratonac.Radio je šampion u izgradnji bliskosti,vrednosti između slušalaca i svojih reklamnih klijenata. Ljubav ostaje zauvek, a ne samo u toku rada.Radio šalje najbolje slike! Svaki slušalac postaje kao-autor svoje reklame i svoje muzičke ,priče u kojima svako može pronaći deo sebe.

Nama je čast i zadovoljstvo, što spadamo  u tu grupu radio stanica koijma su ova pravila važna.U svom Akord Media timu imamo veoma veliki broj, iskusnih dugodišnjih novinara,producenata,urednika iz radio Niš-a, radio Beograd-a, dopisnika B92, saradnika ANEM-a.

Deo  našeg  tima, su takodje  i novinari sa međunarodnim novinarskim legitimacijama iz Austrije, Švajcarske i Francuske.Spajanjem  iskustava,ljubavi prema Radiju,mladosti ,energije,timskog rada, pokazaćemo i dokazati da je moguće da se izborimo za svoje mesto, kod velikog broja slušalaca isključivo vrhunskim  kvalitetom programa i usluga.

[ytp_video source=”c_-e09tPs70″]

Ukoliko ste ljubitelj dobre muzike, onda će AKORD MEDIA (AM radio) zasigurno zadovoljiti  Vaša cula.Pažljivo odabrana muzika i pesme koje svi vole kao i druge muzičke emisije, razni gosti iz sveta muzike, učiniće  da AKORD MEDIA (AM radio) bude  recept za vaše dobro raspoloženje.

Pozitivna atmosfera i dobar provod ,sinonim su za radio,jer smatramo da  naši slušaoci  to zaslužuju, zajedno sa istinitim,iscrpnim i proverenim informacijama o dešavanjima u Svetu,Regionu, Sportu, Estradi i td. Jednostavo obavestavaćemo Vas , o svemu onome, što se dešavalo tokom noći, dok ste vi spavali mirnim snom.

SVE JE SPREMNO! MAŠINA JE POKRENUTA !

Izvor:http://akordmedia.info

Pročitajte Takođe,

How To Get Out Of Debt In 1 Year Or Less! Copy

Don’t act so surprised, Your Highness. You weren’t on any mercy mission this time. Several …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *