недеља , септембар 24 2017
 • Radio AM

  Ukoliko ste ljubitelj dobre muzike onda će AKORD MEDIA (AM radio) zadovoljiti Vaša cula. Pažljivo odabrana muzika i pesme koje svi vole kao i druge muzičke emisije, razni gosti iz sveta muzike učiniće da AKORD MEDIA (AM radio) bude recept za vaše dobro raspoloženje. Pozitivna atmosfera i dobar provod sinonim su za radio, a naši slušaoci to zaslužuju zajedno sa istinom o dešavanjima u Svetu, Regionu, Sportu, Estradi…, jednostavo o svemu onome što se dešavalo tokom noći dok ste mirno spavali

 • MESTO ZA VAŠU REKLAMU

  Poštovani, NEKA VAŠA REKLAMA RADI UMESTO VAS. Pitate se kako ? Veoma jednostavno, prsoto i lako. Obratitete se nama, a mi cemo reci svima. Naime, radioAM vam pruza mogucnost reklamiranja vase delatnosti, firme ili sajta putem našeg sajta. Efikasnost reklamiranja cete sigurno osetite vec tokom prvog meseca reklamiranja kod nas. Kako funkcioniše ovaj vid reklamiranja ? Umesto ove promo slike, moze stajati logo vaseg preduzeca, ili firme, kada korisnik "klikne" na vašu sliku, automatski se ispod otvara clanak sa uvecanim logotipom vaseg preduzeca, opisom delatnosti kojom se bavite, sa svim kontakt podacima vaseg preduzeca i firme.Kontaktirajte našu marketing sluzbu, i ugovorite reklamu još odmah, jer poseban popust nudimo prvim klijentima koji nam se jave na broj +381644762245

 • NARGILA BAR FARAON NIŠ

  Nargila bar FARAON je prvi nargila bar na jugu Srbije, Nedaleko od strogog centra Niša, na odličnoj lokaciji, nudimo veliki izbor nargila, alkoholnih i bezalkoholnih pića. Tu smo da pružimo dobru zabavu, kao i zagarantovan kvalitet. Orijentalni ples sa trbušnim plesačicama i još mnogo, mnogo togaNeka vaš izlazak započne hedonistički, krenite u noć uz nargile koje će vam pružiti opuštajući dodir Orijenta, i sve to začinite odličnim vičnim ukusima koje imamo u našem bogatom asortimanu. Dođite i uverite se zašto je naša najbolja reklama, vaše zadovoljstvo Info tel: 00381612163792

 • GRAFIČKA RADNJA DUKAT PLUS

  Majice,soljice,slagalice,nalepnice,vizitkarte,flajeri,prospekti,reklame,brendiranje izloga i vozila..stampa, reklama, marketing, stampa na tekstilu, vizit karte, flajeri, nalepnice, fascikle, stampa na soljama, casama, jastucima, izrada slagalica sa slikom.Info:+381 61 557 2355

 • MAKI-MAR MM

  MAKI-MAR je firma koja se bavi čišćenjem i održavanjem objekata, kako u domaćinstvima, tako i u stambenim i poslovnim prostorima. Postojimo već dugo godina. Našim profesionalnim radom stekli smo veliki broj stalnih klijenata i prijatelja. Svojim radom smo uspeli da ulijemo poverenje da smo profesionaini tim koji ima ozbiljan pristup ovom poslu i pruža kvalitetno svoje usluge. Uvek zadovoljan klijent je naš glavni i jedini cilj poslovanja, kojim se stalno rukovodimo.

 • NET NET TELEKOM

  Bežični Internet-wirleless 6Mbps-1200 dinara.Besplatan priključak.Plaća se samo kabal od antene na krovu do racunara 50dinara/m.Info tel+38118200737

 • AM WEB DESING STUDIO

  AM Web Desing Studio čini tim mladih, ambicioznih i kreativnih web developera, programera i grafičkih dizajnera koji su sposobni da izađu u susret svim Vašim zahtevima vezanim za izradu internet prezentacija, internet servisa, grafičkih rešenja, i drugih vidova web dizajna, programiranja i grafičkog dizajna.Naše znanje iz oblasti web dizajna, web programiranja i grafičkog dizajna se temelji na obrazovanju koje smo stekli kroz školovanje, ali pre svega na višegodišnjem iskustvu u radu na raznoraznim projektima. Kvalifikovani smo i spremni da odgovorimo na sve zahteve koje postavite pred nas i u potpunosti im se posvetimo. Garantujemo da ćete biti zadovoljni našom uslugom, pristupom i profesionalnošću.

 • SMS ŽELJOTEKA

  RadioAM SMS ŽeljotekaUkucajte: prefiks GAMA (velikim slovina) razmak FOLK ,tekst pozdrava i naziv pesme koju želite da čujete.Poruku pošaljite na broj zemlje u kojoj se nalazite.Poruka stiže u studio Radio AM i pesma će biti emitovana, JEDAN SMS PORUKA DVE PESME.Primer GAMA FOLK tekst vase poruke, naziv pesama iz Srbije na br 1551

 • AM VIP

 • USLUGE

  AKORD MEDIA (AM RADIO) Vam pruža mogućnost saradnje na obostrano zadovoljstvo! Vaša ideja će biti prezentovana na pravi način, dostupna svim našim slušaocima. Naši slušaoci mogu postati Vaši komitenti,

 • PARTY TIME PARTY TIME

  Najeve nastupa u kafičima,klubovima,kafanama u SRBIJI i širom Dijaspore...VREME JE ZA DOBAR PROVOD!!!

Početna / RADIO AM / JEDNIM KLIKOM DO NAS

JEDNIM KLIKOM DO NAS

 VAŠE JE SAMO DA POŽELITE DA NAS SLUŠATE!

Predstavljamo Vam veoma jednostavan nacin slušanja Radija AM – samo jednim klikom preko player-a koji se nalazi na portalu radiostanica.com. Namera nam je da vam što više olakšamo načine slušanja Radija AM. Dovoljno je samo da kliknete OVDE a možete pratiti program Radija AM  i na sledećim linovima:

radioteka120x60  tunein  radio-uzivo  yu-radio  na-vidik1  ey-yu  radio-de  radiostanica  

Kako instalirati Windows media player plug-in u Google Chrome?
Ukoliko nemate instaliran Windows media player plug-in u vašem Google Chrome, prilikom posete našeg player-a na bilo kojoj web stranici, pregledac ce sam prepoznati da vam nedostaje i zatražice da ga instalirate na vrhu web stranice (žuta traka). Sledite sledeca uputstva kako treba instalirati Windows Media Player plug-in na vašem Google Chrom pretraživacu:
Za korinsike operativnog sistema Windows XP SP2 (x86, x64), Windows Vista (x86, x64), Windows 7 (x86, x64)
2. Ukoliko je potrbno kliknte na dugme Save za ovu datoteku u download traci da biste potvrdili da želite da preuzmete datoteku. Ne brinite – ova datoteka nece naškoditi vašem racunaru.
3. U Google Chrome otvorite prozor sa vašim instaliranim dodacima, tako što cete posetiti ovaj link chrome://chrome/extensions/ ili ga iskopirajte u adress baru.
4. Datoteku koju ste skinuli u 2. koraku jednostavno prevucite u prozoru sa dodacima koji se otvorio.
5. Google Chrome ce da vas pita da li želite da dodate Windows Media Player Extensions. Kliknite na dugme Add (Dodaj).
6. Nakon dodavanja, ukoliko je potrebno omgucite ovaj Plug-in, zatvorite i ponovo pokrenite Google Chrome.
Za korisnike MAC
2. Kliknite Free download, da biste instalirali Filip4Mac.
3. Ukoliko je potrbno kliknte na dugme Save za ovu datoteku u download traci da biste potvrdili da želite da preuzmete datoteku. Ne brinite – ova datoteka nece naškoditi vašem racunaru.
4. Montirajte .dmg datoteku.
5. Kliknite na Filip4Mac WMV.mpkg.
6. Pratite uputstva na ekranu da biste završili instaliranje Filip4Mac.
7. Zatvorite i ponovo pokrenite Google Chrome.
8. U Google Chrome otvorite prozor sa vašim instaliranim dodacima, tako što cete posetiti ovaj link chrome://chrome/extensions/ ili ga iskopirajte u adress baru.
9. Kliknite na Enable (Omoguci) za Filip4Mac. Ukoliko imate problema i ne možete da omogucite ovaj plug-in, kliknite na Details (Detalji) u gornjem desnom uglu stranice i kliknite Enable again (Ponovo omoguci)

Kako instalirati Windows media player plug-in u Firefox-u?
Ukoliko nemate instaliran Windows media player plug-in u vašem Firefox pretraživacu, prilikom posete našeg player-a na bilo kojoj web stranici, pregledac ce sam prepoznati da vam nedostaje ovaj plug-in i zatražice da ga instalirate na vrhu web stranice (žuta traka). Sledite sledeca uputstva kako treba instalirati Windows Media Player plug-in na vašem Firefox pretraživacu:
Za korinsike operativnog sistema Windows XP SP2 (x86, x64), Windows Vista (x86, x64), Windows 7 (x86, x64)
1. Kliknite Ovde: download
2. Ukoliko je potrbno kliknte na dugme Save za ovu datoteku u download traci da biste potvrdili da želite da preuzmete datoteku. Ne brinite – ova datoteka nece naškoditi vašem racunaru.
3. Nakon skidanja ovog plug-in, pre pocetka instalacije morate da zatvorite sve web pretraživace na vašem racunaru.
4. Pokrenite datoteku koju ste skinuli u 2. koraku. Instalacija Windows Media Player Firefox plug-in može zahtevati administrativni pristup vašem racunaru. Ukoliko je potrebno, prihvatite.
5. Pratite uputstva na ekranu da biste završili instaliranju ovog plug-in.
6. Nakon završene instalacije, ponovo pokrenite Firefox.
7. Proverite da li je omogucen ili onemogucen Windows Media Player Firefox Plug-in. Na vrhu prozora Firefox kliknite na dugme Firefox (Tools (Alatke) za Windows XP), a zatim kliknite na Add-ons (Dodaci). Otvorice se novi prozor. Kliknite na Plugins panel sa leve strane.
8. Na listi dodataka pronacite Microsoft Windows Media Player Firefox Plugin. Ukoliko nije omogucen kliknite na dugme Enable (Omoguci).
 VAŠE JE SAMO DA POŽELITE DA NAS SLUŠATE! Predstavljamo Vam veoma jednostavan nacin slušanja Radija AM - samo jednim klikom preko player-a koji se nalazi na portalu radiostanica.com. Namera nam je da vam što više olakšamo načine slušanja Radija AM. Dovoljno je samo da kliknete OVDE a možete pratiti program Radija AM  i na sledećim linovima:                  Kako instalirati Windows media player plug-in u Google Chrome? Ukoliko nemate instaliran Windows media player plug-in u vašem Google Chrome, prilikom posete našeg player-a na bilo kojoj web stranici, pregledac ce sam prepoznati da vam nedostaje i zatražice da ga instalirate na vrhu web stranice (žuta…

User Rating: Be the first one !

Оставите одговор

AKORD MRDIA (RadioAM) na Vašem Android telefonu

TVOJA DOZA MUZIKE! wwww.akordmedia.info